XGIMI MoGo 3 Pro

https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-1.jpg

MoGo 3 Pro

Google Tv ile beraber Lisanslı Netflix
En yeni programları ve gişe rekorları kıran filmleri doğrudan MoGo 3 Pro’dan izleyin. Kurulum zahmeti yok açın ve başlayın! 10.000’den fazla uygulamaya ve 800’den fazla ücretsiz kanala erişin. Sadece dalın ve keyfini çıkarın.
450 ISO Lümen ile Çarpıcı 1080P Görseller
Canlı, TV kalitesinde görselleri her yerde deneyimleyin. Parlak 450 ISO lümen parlaklık, %90 DCI-P3 renk gamı ve 1080P çözünürlüğe sahip MoGo 3 Pro, 120 inç’e kadar ekranlarda canlı renkler ve olağanüstü ayrıntılar sunar.
130° Ayarlanabilir Stand ve Mükemmel Hizalama için ISA 2.0
130° ayarlanabilir stand ve ISA 2.0 ile MoGo 3 Pro, her açıdan otomatik olarak ayarlanmış, mükemmel hizalanmış bir görüntü sağlar. Metal sürgülü ray ile sabit, kesintisiz görüntülemenin keyfini çıkarın ve akıllı tasarımı ile lensi koruyun.
Çift 5W Harman Kardon Hoparlör ve Ortam Işığı Modu
Çift 5 watt Harman Kardon hoparlörle güçlendirilen MoGo 3 Pro, odanızı veya partinizi doldurmak için yüksek, net ses sunar. Hoparlör olarak kullanın veya her ortama eğlenceli bir katkı için Ortam Işığı Modu ile eşleştirin.
Type-C Güç Bağlantısı ve Sorunsuz Apple/Android Bağlantısı
Sonsuz eğlence için MoGo 3 Pro’yu bir Type-C 65W güç bankası ile eşleştirin. Sorunsuz akış ve kontrol için Apple veya Android cihazlarınızı kolayca bağlayın, birden fazla giriş portu zahmetsiz bağlantı sağlar.

Uzmanlar Ne diyor?

https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-2.jpg
EISA

 

İster evde ister hareket halinde olun, XGIMI’nin bu küçük ve şık taşınabilir projeksiyonu sizlere büyük ekran eğlencesi sağlar. Silindirik formuyla MoGo 3 Pro’yu tabanı üzerinde kolayca döndürerek Full HD HDR görüntüleri yerden tavana kadar her yüzeyde düz veya açılı olarak görüntüleyebilirsiniz. XGIMI’nin ISA 2.0 teknolojisi sayesinde görüntü otomatik olarak hizalanır ve bu sayede hiçbir engelle karşılaşmazsınız.
https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-33.jpg

Hızlı Bakış

https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-4.jpg

Sınırsız Film ve TV

Google TV ve dahili Netflix ile favorilerinizi izleyin.
https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-5.jpg

Hareket Halindeki Sinema Salonunuz

Birçok maceranız için tasarlanan MoGo 3 Pro, şimdiye kadarki en kullanışlı projeksiyonumuzdur. Ultra kompakt ve hafif olan bu ürün, hareket halindeyken eğlence için mükemmel bir seyahat arkadaşıdır.
https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-6.jpg

Nereye Giderseniz Gidin Işıldamanıza Yardımcı Olur

İster doğada olun ister evde rahatlamak için hafif bir aydınlatmaya ihtiyaç duyun, MoGo 3 Pro rahatlatıcı arkadaşınızdır. Ortam Işığı Modunu etkinleştirmek için projeksiyonun üzerine bastırın, nerede olursanız olun mükemmel bir ortam yaratın.
https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-7.jpg

Boş Bir Duvarı Bir Şahesere Dönüştürün

XGIMI Wall ile mekanınızı yıldızlı bir geceye, yemyeşil bir yağmur ormanına veya su altı cennetine dönüştürerek hem çevrenizi hem de zihninizi tazeleyin.
https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-8.jpg

ISA 2.0 Teknolojisi

https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-9.gif
Kesintisiz Otomatik Keystone Düzeltme

 

Mükemmel dikdörtgen. Yerleştirme açısı ne olursa olsun, MoGo 3 Pro tek bir ayara dokunmanıza gerek kalmadan görüntü çarpıklığını otomatik olarak düzeltir.
Saniye Cinsinden Otomatik Odaklama
Bulanıklığı yenin. MoGo 3 Pro, görüntüsünü anında yüzeyinizle veya ekranınızla eşleştirerek en başından itibaren keskin odak sağlar.
https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-10.gif
https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-11.gif
Akıllı Engellerden Kaçınma
Hiçbir anı kaçırmayın. MoGo 3 Pro, ekranını prizler, resim çerçeveleri ve bitkiler etrafında akıllıca ölçeklendirerek kusursuz, engelsiz bir izleme deneyimi sağlar.
Akıllı Ekran Hizalama
Tam olarak doğru uyum. MoGo 3 Pro, bir projeksiyon ekranı kullanırken kenarlarını algılar ve görüntüyü ekranınıza otomatik olarak hizalayarak kurulumu çocuk oyuncağı haline getirir.
https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-12.gif
https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-13.gif
Gelişmiş Göz Koruması
Akıllı ToF sensörleri sayesinde MoGo 3 Pro, önünde birinin yürüdüğünü anlar ve projeksiyon ışığını geçici olarak karartarak herkesin rahat ve güvende kalmasını sağlar.

KUTU İÇERİĞİ

https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-14.jpg

KARŞILAŞTIRMA TABLOSU

https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/mogo3pro-17-Kopya.png

Ürün Notları:

1. 25.000 saat ışık kaynağının teorik ömrüdür. Gerçek kullanım ömrü çevre koşulları, ürün kullanımı ve seçilen moddaki farklılıklara bağlı olarak değişebilir.
2. Micro HDMI bağlandığında HDR 10 desteklenmez.
3. Parlaklık (ışık çıkışı) kullanım koşullarına bağlı olarak değişecektir. Beyaz ışık çıkışı ISO 21118’e göre ölçülür. Nominal değer, seri üretilen birimlerin ortalama değerini temsil eder ve Performans Modu/Yüksek Güç Modunda ideal laboratuvar koşullarında test edilir. Performans Modunda en yüksek parlaklık elde edilir, bu da varsayılan görüntüleme moduna kıyasla bazı renk farklılıklarına neden olabilir. Ayrıca, fan hızı artarak gürültüye neden olabilir. Bu normal bir durumdur. Normal görüntüleme için diğer parlaklık modlarının kullanılması önerilir.
4. Göz Koruması işlevi sistem ayarlarından etkinleştirilebilir veya devre dışı bırakılabilir.
5. Doğru kalibrasyon sağlamak için yan atış açısı 40°’yi (derece) geçmemelidir. Ekran kalitesi, ürün kullanım alışkanlıklarına ve çevre koşullarına bağlı olarak değişebilir. Kesintisiz Otomatik Çarpıklık Düzeltme kullanırken, sistem ayarlarında “Akıllı Ekran Hizalama” ve “Akıllı Engellerden Kaçınma” işlevlerini devre dışı bırakmanız gerekir; ortamın karmaşıklığı nedeniyle Kesintisiz Otomatik Çarpıklık Düzeltme başarısız olabilir ve manuel düzeltme gerekebilir.
6. Projeksiyon görüntüsünün otomatik olarak tüm ekranı doldurması için ekranın tüm kenarlığını kaplaması gerekir. Rahat bir en boy oranı sağlamak için 16:9 olmayan ekranlar tam olarak kaplanmayabilir. Tanıma doğruluğunu artırmak için kenarlarında siyah kenarlık olan bir ekran kullanılması önerilir.
7. Çevresel karmaşıklıklar nedeniyle, Akıllı Engellerden Kaçınma tüm engellerden kaçınmayı garanti etmez.
8. En iyi görüntüleme deneyimi için 60-120 inç projeksiyon boyutu kullanmanızı öneririz. Bu aralığın aşılması yansıtılan içeriğinizin kalitesini etkileyebilir. Görüntü kalitesi, ürün kullanım alışkanlıklarına ve çevre koşullarına bağlı olarak değişebilir.
9. Gerçek depolama kapasitesi, sistem kullanımı, yazılım sürümü ve kullanılan ayarlar gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir.
10. Wi-Fi 5, cihaz tarafından desteklenen kablosuz ağ protokolünün sürümünü gösterir ve ilgili protokol sürümünü destekleyen kablosuz yönlendiriciler ve diğer ekipmanlarla kullanılabilir. Ağ hızı çeşitli faktörlerden etkilenir; kesin performans için lütfen gerçek koşullara bakın.
11. Projeksiyonun Bluetooth’u yalnızca Ortam Işığı Modunda cep telefonlarıyla bağlantıyı destekler.
12. Üçüncü taraf bir güç bankası veya adaptör kullanırken, 65W ile 150W arasında bir çıkış gücü sağlaması ve aşağıdaki güç, akım ve voltaj gereksinimlerini karşılaması gerekir: 20V/3,25A’da 65W, 20V/5A’da 100W. Güç bankasının çıkışı 150W’tan az olduğunda, ana ünite otomatik olarak ECO Moduna geçecektir.
13. 77°F ortam sıcaklığında ve makineden 1 metre uzaklıkta ölçülmüştür. Sonuçlar farklı test ortamlarına, koşullarına ve değerlendirilen ürüne göre değişiklik gösterebilir. Bu veriler XGIMI laboratuvarlarından alınmıştır.
14. Gerçek boyut yapılandırma, üretim ve test yöntemine bağlı olarak değişebilir.
15. Gerçek ağırlık yapılandırmaya, üretim sürecine ve test yöntemine bağlı olarak değişebilir.
16. 90 DCI P3, CIE 1931 renk alanı altında DCI P3’ün renk gamı alan oranıdır. Bu veriler XGIMI laboratuvarlarından alınmıştır. Gerçek renk gamı kapsamı ürüne bağlı olarak değişir.
17. Ortam Işığı Modu yalnızca Bluetooth müzik çalmayı destekler ve projeksiyon müziği çalmayı desteklemez. Bluetooth bağlantısı 10 dakikadan uzun süre kesilirse projeksiyon otomatik olarak kapanacaktır.
18. Taşıma Çantasının ayrıca satın alınması gerekir ancak ana ünite ile birlikte satın alındığında daha uygun maliyetlidir.
19. PowerBase Standının ayrı olarak satın alınması gerekir ancak ana ünite ile birlikte satın alındığında daha uygun maliyetlidir.
20. Yaratıcı Optik Filtre, yansıtılan görüntüyü büyütmek için tasarlanmış ayrı bir aksesuardır. Bu aksesuarın ayrıca satın alınması gerekir.

* Gerçek ürün özellikleri ve teknik özellikleri (görünüm, renk ve boyut dahil) ve gerçek ekran özellikleri (arka planlar, arayüz ve simgeler dahil) ülkeye göre değişebilir. Daha fazla bilgi için lütfen satış noktasına danışın.
** Önceki sayfalarda yer alan tüm performans verileri, XGIMI dahili laboratuvarları tarafından belirli koşullar altında yapılan testlerle elde edilen teorik değerlerdir. Özel test koşulları hakkında daha fazla bilgi için yukarıda belirtilen ürün ayrıntılarına bakın. Gerçek performans, bireysel ürün konfigürasyonlarına, yazılım sürümlerine, uygulama koşullarına ve çevresel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Tüm veriler gerçek kullanıma tabidir.
*** XGIMI, yayın sırasında sağladığı ürün bilgilerinin doğruluğunu sağlamak için her türlü çabayı göstermektedir. Ürün partileri, üretim ve tedarik faktörlerini içeren sonraki değişiklikler nedeniyle, XGIMI’nin gerçek ürünün performansına, özelliklerine, dizinlerine ve bileşenlerine uyması için metin ve görüntülerde değişiklikler ve ayarlamalar yapması gerekebilir. Ürün bilgileri önceden haber verilmeksizin bu tür değişikliklere ve ayarlamalara tabidir.
**** Çalışma sıcaklığı: 32°F ila 104°F
***** Bu sayfada listelenen tüm parametreler seri üretim için XGIMI dahili test ortamında ölçülmüştür. Kullanıcı deneyimleri farklı ayarlarda, kullanım koşullarında, yazılım sürümlerinde vb. değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı test standartları ve verileri için lütfen resmi XGIMI web sitesini kontrol edin.
****** Ürün basılı bir kılavuz içerir. Ancak, elektronik kılavuz XGIMI web sitesinde güncellenecektir. Basılı ve elektronik kılavuz arasında herhangi bir tutarsızlık veya çelişki varsa, lütfen resmi web sitesindeki en son elektronik kılavuza bakın.
******* Çevresel sürdürülebilirliği ve kağıt tasarrufunu savunuyoruz. Çeşitli dillerdeki talimatlar için lütfen basılı kılavuzun QR kodunu tarayın veya elektronik versiyonunu indirin. Kullanım sırasında herhangi bir sorunuz olursa, lütfen service-eu@xgimi.com adresinden bizimle iletişime geçin.

Bu site üçüncü şahısların web sitelerine ve sosyal medya hesaplarına bağlantılar içermektedir. Karacasulu Dış Tic Aş., bağlantılarda yer alan web sitelerinin içeriğinden, uygulamalarından ve koşullarından sorumlu değildir.

Nereden Satın Alabilirim?

Karfo Endüstriyel

Nikon Biyolojik Mikroskop

https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/2020/02/karacasulu_logo_40x40.png

2024 © Karfo Karacasulu Dış Tic. AŞ.