İşinizi Kolaylaştıracak DJI Aksiyon Kamera Aksesuarları

DJI aksiyon kameranızın sunduğu üstün performansı ve olağanüstü görüntü kalitesini en üst düzeye çıkarmak için çeşitli aksesuarlara sahip olmalısınız. Her anınızı mükemmel bir şekilde yakalamanız için geliştirilmiş bu aksesuarlar, çekim deneyiminizi daha da iyileştirecektir. İşte DJI aksiyon kameralarınız için kaçırılmaması gereken aksesuarlar:

https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/dji-osmo-action-floating-case-b93-80.jpg

DJI Osmo Action Floating Case

DJI Osmo Action 3 ve DJI Osmo Action 4 ile kullanabileceğiniz DJI Osmo Action Floating Case, aksiyon kamerasının etrafını sarar ve ek güvenlik için bir kordonla birlikte gelir. Kamera yanlışlıkla suya düşse bile yüzeye çıkar ve parlak turuncu görünümü sayesinde bulunması kolaydır.

 

DJI Osmo Action ND Filtre Seti

DJI Osmo Action 3 ve DJI Osmo Action 4 ile kullanabileceğiniz DJI Osmo Action ND Filtre Seti, öğle saatlerinde yapılan spor müsabakalarını veya karlı alanlar gibi parlak ışıklı senaryoları yakalamak için uygun ND 8/16/32 filtreleri içerir. Daha düşük bir deklanşör hızı, hareket bulanıklığını artırır ve daha çarpıcı bir görsel efekt sağlar.

https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/osmo-action-nd-filte-seti-9205a7.jpg
https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/osmo-action-yol-bisikleti-aksesuar-set-320-c6.jpg

DJI Osmo Action Yol Bisikleti Aksesuar Seti

DJI Osmo Action 3 ve DJI Osmo Action 4 ile kullanabileceğiniz DJI Osmo Action Yol Bisikleti Aksesuar Seti sayesinde hızlı çıkarılabilir adaptör montajı ile kamera konumlarını değiştirebilir; ilerideki manzaraları yakalamak için kamerayı mini gidon montajı ile gidona monte edebilirsiniz. Yol boyunca arkanızdaki sürüş arkadaşlarınızı yakalamak için kamerayı bisiklet koltuğu ray bağlantısı ile bisiklet koltuğunun altına monte edebilirsiniz. Mola sırasında kamerayı çıkarıp kolay vlog çekimi için 360° bilek kayışına sabitleyebilirsiniz.

DJI Osmo Action GPS Bluetooth Remote Controller

DJI Osmo Action 4 ile kullanabileceğiniz DJI Osmo Action GPS Bluetooth Remote Controller ile kaydı uzaktan başlatmak için ürünü bileğinize takabilir veya gidona monte edebilirsiniz. Dahili GPS ile verileri kaydederek videolarınızın göz alıcı olmasını sağlamak için verileri DJI Mimo uygulamasındaki videonuza entegre edebilirsiniz.

https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/osmo-action-gps-bluetooth-remote-contr-39551-.jpg
https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/osmo-sirt-cantasi-askisi-montaji-ba5c35.jpg

DJI Osmo Sırt Çantası Askısı Montajı

DJI Osmo Action Serisi ve Osmo Pocket 3 ( Osmo Pocket 3 genişletme adaptörünü gerektirir ) ile uyumlu Osmo Sırt Çantası Askısı Montajı ile yürüyüş gibi eğlence etkinliklerinde zahmetsiz POV çekimi için ürünü sırt çantanıza kolayca takabilirsiniz. Askı montajı ayrıca aksiyon kamerası kullanılmadığı zaman güvenli bir şekilde saklanabilir.

Bu site üçüncü şahısların web sitelerine ve sosyal medya hesaplarına bağlantılar içermektedir. Karacasulu Dış Tic Aş., bağlantılarda yer alan web sitelerinin içeriğinden, uygulamalarından ve koşullarından sorumlu değildir.

Nereden Satın Alabilirim?

Karfo Endüstriyel

Nikon Biyolojik Mikroskop

https://www.karacasulu.com/wp-content/uploads/2020/02/karacasulu_logo_40x40.png

2024 © Karfo Karacasulu Dış Tic. AŞ.